Informació i Notícies

Juny / 2020

MÀSTERS OFICIALS DEL SECTOR DE L’ENERGIA – ITE

 

En virtut del conveni de col·laboració entre l’Agència de l’Energia i l’Institut Tecnològic de l’Energia vos informem de l’oferta formativa dels màsters de l’ITE junt amb Universitat CEU-Cardenal Herrera de València per a formar professionals altament qualificats en el sector energètic.

 

Màster Oficial en Gestió Ambiental

Oferix als alumnes tots els coneixements tècnics i legislatius relacionats amb la gestió ambiental per a fi que s’especialitzen en enginyeria de gestió ambiental en aigües i residus i gestió i consultoria ambiental en sòls i atmosferes.

 

Màster en Gestió d’Instal·lacions Energètiques i Internacionalització de Projectes

Orienta els seus continguts cap al coneixement de les tecnologies presents en les principals Energies Renovables (Biomassa, Energia Tèrmica, Energia Fotovoltaica, Energia Eòlica, Estudi internacional, Eficiència Energètica aplicada tant a l’Edificació com a la Indústria, etc.) i fa especial insistència en la Internacionalització de projectes energètics.

 

Màster oficial en Energies Renovables i Eficiència Energética

Té com a objectiu dotar els alumnes d’una visió integral del sector energètic en les àrees tecnològiques, econòmiques i legals, a més de fomentar el treball en equip i millorar la seua ocupabilitat.

 


Maig / 2020

Coneix el teu consum i estalvia amb el simulador de despesa energètica

 

Has provat ja el nostre simulador de despesa energètica? És una aplicació web que et permet calcular els teus consums anuals d’energia a casa i el que gastaries amb tecnologies més eficients i renovables. A més, també et proposem alguns senzills consells que t’ajudaran a reduir la teua factura elèctrica.

 

T’animem a provar-la amb tota la família, és una bona manera de començar a sensibilitzar als més xicotets en eficiència energètica i consum responsable. És molt fàcil d’usar:

 

1) Completa un a un el camps que l’aplicació et va demanant sobre el tipus d’il•luminació, electrodomèstics, climatització i instal•lacions renovables que tens a casa.

 

 

2) Amb tota aquesta informació el sistema calcula el consum total anual en euros i et mostra l’estalvi estimat si fores més eficient; l’estalvi estimat per producció d’energies renovables; i el consum si et decantares per opcions més eficients i renovables, com les bombetes tipus LED, els electrodomèstics classe A+++ o l’energia fotovoltaica.

 

En cadascun dels camps apareixen alguns senzills consells que t’ajudaran a reduir la teua factura elèctrica.

 

 

Com veus és molt senzill i si poses en pràctica els consells i recomanacions el teu estalvi anual pot ser molt significatiu, prova-ho i comença a estalviar!

 

Imatge portada: Freepik