Informació i Notícies

Setembre / 2020

Conferència nacional projecte Compete4SECAP

Dijous que ve 24 de setembre tindrà lloc la conferència “Gestió energètica en la política municipal” en la que es presentaran els resultats finals del projecte del programa Horizonte2020 “Compete4SECAP”. La jornada – que es desenrotllarà en format online- comptarà amb la presència de la Directora de Política Energètica de la Comissió Europea, Cristina Lobillo, i el Coordinador Nacional del Pacte dels Alcaldes, Miguel Morcillo, que parlaran sobre les repercussions del Green Deal a nivell local i el nou enfocament integrat del Pacte dels Alcaldes, respectivament.

 

El projecte Compete4SECAP (C4S) té com a objectiu ajudar les autoritats locals a posar en pràctica els seus Plans d’Acció d’Energia Sostenible (PAES) existents. El projecte promou l’adopció de sistemes estandarditzats de gestió de l’energia en els municipis a través de la coordinació de concursos nacionals i intercanvis entre parixes que dirigixen l’atenció” i la participació de les autoritats locals i nacionals en 8 països europeus. El projecte també ajuda a facilitar l’actualització dels PAES en plans d’acció climàtica i d’energia sostenible (PAES), segons els nous enfocaments de planificació promoguts pel Pacte dels Alcaldes.

 

Compete4SECAP oferix a 32 ciutats europees de 8 països diferents la possibilitat d’implementar un sistema de gestió energètic certificat per mitjà d’ISO 50001 amb el qual es pretén aconseguir una important reducció del consum d’energia primària associada al consum dels edificis municipals. Amb l’objectiu d’incrementar estos estalvis, les ciutats han participat en una competició en què s’ha valorat tant l’estalvi aconseguit per cada localitat com el seu èxit en la implementació d’este sistema.

Més informació: jpablo.delgado@eurovertice.eu

Inscripcions

Agenda de la conferència


Juny / 2020

MÀSTERS OFICIALS DEL SECTOR DE L’ENERGIA – ITE

 

En virtut del conveni de col·laboració entre l’Agència de l’Energia i l’Institut Tecnològic de l’Energia vos informem de l’oferta formativa dels màsters de l’ITE junt amb Universitat CEU-Cardenal Herrera de València per a formar professionals altament qualificats en el sector energètic.

 

Màster Oficial en Gestió Ambiental

Oferix als alumnes tots els coneixements tècnics i legislatius relacionats amb la gestió ambiental per a fi que s’especialitzen en enginyeria de gestió ambiental en aigües i residus i gestió i consultoria ambiental en sòls i atmosferes.

 

Màster en Gestió d’Instal·lacions Energètiques i Internacionalització de Projectes

Orienta els seus continguts cap al coneixement de les tecnologies presents en les principals Energies Renovables (Biomassa, Energia Tèrmica, Energia Fotovoltaica, Energia Eòlica, Estudi internacional, Eficiència Energètica aplicada tant a l’Edificació com a la Indústria, etc.) i fa especial insistència en la Internacionalització de projectes energètics.

 

Màster oficial en Energies Renovables i Eficiència Energética

Té com a objectiu dotar els alumnes d’una visió integral del sector energètic en les àrees tecnològiques, econòmiques i legals, a més de fomentar el treball en equip i millorar la seua ocupabilitat.