Maig / 2020

Coneix el teu consum i estalvia amb el simulador de despesa energètica

Coneix el teu consum i estalvia amb el simulador de despesa energètica

 

Has provat ja el nostre simulador de despesa energètica? És una aplicació web que et permet calcular els teus consums anuals d’energia a casa i el que gastaries amb tecnologies més eficients i renovables. A més, també et proposem alguns senzills consells que t’ajudaran a reduir la teua factura elèctrica.

 

T’animem a provar-la amb tota la família, és una bona manera de començar a sensibilitzar als més xicotets en eficiència energètica i consum responsable. És molt fàcil d’usar:

 

1) Completa un a un el camps que l’aplicació et va demanant sobre el tipus d’il•luminació, electrodomèstics, climatització i instal•lacions renovables que tens a casa.

 

 

2) Amb tota aquesta informació el sistema calcula el consum total anual en euros i et mostra l’estalvi estimat si fores més eficient; l’estalvi estimat per producció d’energies renovables; i el consum si et decantares per opcions més eficients i renovables, com les bombetes tipus LED, els electrodomèstics classe A+++ o l’energia fotovoltaica.

 

En cadascun dels camps apareixen alguns senzills consells que t’ajudaran a reduir la teua factura elèctrica.

 

 

Com veus és molt senzill i si poses en pràctica els consells i recomanacions el teu estalvi anual pot ser molt significatiu, prova-ho i comença a estalviar!

 

Imatge portada: Freepik