EL PACTE DE LES ALCALDIES

Llançat per la Comissió Europea a l'octubre de 2015, el Pacte de les Alcaldies per al Clima i l'Energia compromet els firmants a actuar per a protegir la implantació de l'objectiu europeu de reducció del CO2 en un 40 % per a 2030.

PLA PROVINCIAL ESTALVI ENERGÈTIC

Desde 2012 la Agencia Provincial de la Energía da apoyo a la Excma. Diputación Provincial de Alicante en la gestión de actuaciones sobre energía en la Provincia de Alicante como es el caso del Plan Provincial de Ahorro Energético.

Últimes Notícies

Novembre / 2020

L’Agència de l’Energia s’adherix al nou contracte marc d’electricitat amb GdO 100% Renovable de la Diputació

L'Agència Provincial de l'Energia és una de les 138 entitats locals que s'han adherit al nou contracte marc d'electricitat amb Garantia d'Origen 100% Renovable de la Diputació d'Alacant. Un contracte que es realitza a través de la Central de Contractació de la Diputació a qui l'Agència dóna suport tècnic.

Setembre / 2020

Conferència nacional projecte Compete4SECAP

Dijous que ve 24 de setembre tindrà lloc la conferència “Gestió energètica en la política municipal” en la que es presentaran els resultats finals del projecte del programa Horizonte2020 “Compete4SECAP” que té com a objectiu ajudar les autoritats locals a posar en pràctica els seus Plans d'Acció d'Energia Sostenible (PAES).

Juny / 2020

MÀSTERS OFICIALS DEL SECTOR DE L’ENERGIA – ITE

En virtut del conveni de col·laboració entre l'Agència de l'Energia i l'Institut Tecnològic de l'Energia vos informem de l'oferta formativa dels màsters de l'ITE junt amb Universitat CEU-Cardenal Herrera de València per a formar professionals altament qualificats en el sector energètic.

Maig / 2020

Coneix el teu consum i estalvia amb el simulador de despesa energètica

Has provat ja el nostre simulador de despesa energètica? És una aplicació web que et permet calcular els teus consums anuals d'energia a casa i el que gastaries amb tecnologies més eficients i renovables. A més, també et proposem alguns senzills consells que t'ajudaran a reduir la teua factura elèctrica.