EL PACTE DE LES ALCALDIES

Llançat per la Comissió Europea a l'octubre de 2015, el Pacte de les Alcaldies per al Clima i l'Energia compromet els firmants a actuar per a protegir la implantació de l'objectiu europeu de reducció del CO2 en un 40 % per a 2030.

PLA PROVINCIAL ESTALVI ENERGÈTIC

Desde 2012 la Agencia Provincial de la Energía da apoyo a la Excma. Diputación Provincial de Alicante en la gestión de actuaciones sobre energía en la Provincia de Alicante como es el caso del Plan Provincial de Ahorro Energético.

Últimes Notícies

Desembre / 2022

BALANÇ 2022 – PLA PROVINCIAL D’ESTALVI ENERGÈTIC

L'Agència de l'Energia, que dona suport tècnic al departament de Medi Ambient de la Diputació d'Alacant en la gestió del Pla Provincial d'Estalvi Energètic, ha estat durant tot enguany treballant en la supervisió d'al voltant d'una trenta d'obres d'aquest pla amb un pressupost d'execució de més de 1,6 milions d'euros.

Desembre / 2022

CONTRACTE MARC D’ELECTRICITAT: 149 ENTITATS ADHERIDES

Un total de 149 entitats locals s'han sumat fins ara al nou contracte marc d'electricitat 100% renovable que ofereix la Diputació d'Alacant i que compta amb l'assistència tècnica de l'Agència.

Novembre / 2022

ICC – TROBADA CIUTATS ESPANYOLES

Dimarts 8 de novembre vam participar en el segon capítol geogràfic d' "Intelligent Cities Challenge" on vam comptar la experiència de la Diputació d'Alacant com "core city" en ICC durant estos dos últims anys.

Octubre / 2022

NOUS PUNTS DE RECARREGA EN LA DIPUTACIÓ

L'Agència Provincial de l'Energia ha sigut l'encarregada de la redacció del projecte dels punts de recarrega de vehicles elèctrics que s'han instal·lats en quatre immobles de Diputació; a més d'encarregar-se de la direcció d'obra.