EL PACTE DE LES ALCALDIES

Llançat per la Comissió Europea a l'octubre de 2015, el Pacte de les Alcaldies per al Clima i l'Energia compromet els firmants a actuar per a protegir la implantació de l'objectiu europeu de reducció del CO2 en un 40 % per a 2030.

PLA PROVINCIAL ESTALVI ENERGÈTIC

Desde 2012 la Agencia Provincial de la Energía da apoyo a la Excma. Diputación Provincial de Alicante en la gestión de actuaciones sobre energía en la Provincia de Alicante como es el caso del Plan Provincial de Ahorro Energético.

Últimes Notícies

Novembre / 2022

ICC – TROBADA CIUTATS ESPANYOLES

Dimarts 8 de novembre vam participar en el segon capítol geogràfic d' "Intelligent Cities Challenge" on vam comptar la experiència de la Diputació d'Alacant com "core city" en ICC durant estos dos últims anys.

Octubre / 2022

NOUS PUNTS DE RECARREGA EN LA DIPUTACIÓ

L'Agència Provincial de l'Energia ha sigut l'encarregada de la redacció del projecte dels punts de recarrega de vehicles elèctrics que s'han instal·lats en quatre immobles de Diputació; a més d'encarregar-se de la direcció d'obra.

Octubre / 2022

CONVOCATÒRIA PACTE DELS ALCALDES 2022

Durant el mes de setembre i part d'octubre s'estan realitzant reunions amb els municipis beneficiaris de la Convocatòria del Pacte dels Alcaldes de Diputació d'Alacant l'empresa adjudicatària de la licitació per a la redacció dels documents del Pacte. Uns documents que permetran als ajuntaments demanar i analitzar una sèrie de dades que serviran com a base per a una correcta gestió de l'energia i del clima.

Octubre / 2022

MOGY: FIRA MOBILITAT I SOSTENIBILITAT

Els passats 30 de setembre i 1 i 2 d'octubre van participar en la fira de la mobilitat i la sostenibilitat MOGY que es va celebrar en el Port d'Alacant i la inauguració del qual va anar a càrrec del diputat de l'Àrea de Medi Ambient, Miguel Ángel Sánchez, i l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala; i va comptar amb la presència de la directora de l'Agència de l'Energia, Magdalena Martínez.