EL PACTE DE LES ALCALDIES

Llançat per la Comissió Europea a l'octubre de 2015, el Pacte de les Alcaldies per al Clima i l'Energia compromet els firmants a actuar per a protegir la implantació de l'objectiu europeu de reducció del CO2 en un 40 % per a 2030.

PLA PROVINCIAL ESTALVI ENERGÈTIC

Desde 2012 la Agencia Provincial de la Energía da apoyo a la Excma. Diputación Provincial de Alicante en la gestión de actuaciones sobre energía en la Provincia de Alicante como es el caso del Plan Provincial de Ahorro Energético.

Últimes Notícies

Setembre / 2021

Nova reunió del programa de “peer learning” del Pacte dels Alcaldes

Dijous passat 23 de setembre vam tindre la segona reunió del programa d'aprenentatge entre parixes del Pacte dels Alcaldes en què participem com a mentors de l'Agència de Desenrotllament de la regió italiana de les Marques.

Setembre / 2021

La Diputació crea una línia d’ajudes per a promoure l’energia fotovoltaica a través de comunitats energètiques locals

L'objectiu d'aquesta nova convocatòria d'ajudes és promoure l'ús de l'energia fotovoltaica i afavorir l'autoconsum elèctric mitjançant la constitució de comunitats energètiques locals davant l'escalada contínua del preu de la llum.

Setembre / 2021

Un total de 138 ajuntaments esquiven la pujada de les tarifes elèctriques gràcies al contracte marc amb la Diputació d’Alacant

El contracte marc d'electricitat amb Garantia d'Origen 100% Renovable de la Diputació d'Alacant – que compta amb l'assessorament tècnic de l'Agència de l'Energia - ha permés l'estalvi de més de set milions d'euros als municipis i entitats adherides a la Central de Contractació.

Juny / 2021

Com afecta als nostres municipis la nova tarifa de la llum?

A partir de l'1 de juny, totes les tarifes elèctriques s'han modificat d'acord amb la resolució de 18 de març de 2021, de la CNMC. La central de contractació de la Diputació d'Alacant ha publicat en el seu web l'actualització dels preus dins de l'acord marc de subministrament d'energia elèctrica que afectaran els 138 municipis i entitats adherides.