EL PACTE DE LES ALCALDIES

Llançat per la Comissió Europea a l'octubre de 2015, el Pacte de les Alcaldies per al Clima i l'Energia compromet els firmants a actuar per a protegir la implantació de l'objectiu europeu de reducció del CO2 en un 40 % per a 2030.

PLA PROVINCIAL ESTALVI ENERGÈTIC

Desde 2012 la Agencia Provincial de la Energía da apoyo a la Excma. Diputación Provincial de Alicante en la gestión de actuaciones sobre energía en la Provincia de Alicante como es el caso del Plan Provincial de Ahorro Energético.

Últimes Notícies

Maig / 2021

ANÀLISI DE RISCOS PER A L’ADAPTACIÓ AL CANVI CLIMÀTIC DE LA PROVÍNCIA D’ALACANT

L'Agència Provincial de l'Energia ha elaborat un document per a ajudar als municipis de la província d'Alacant a redactar els seus plans locals d'adaptació al Canvi Climàtic.

Maig / 2021

Visita a planta de bombament solar a Villena

Este matí la directora de l'Agència de l'Energia, Magdalena Martínez, i l'enginyer Antonio Belmar han visitat a Villena una planta de bombament fotovoltaic de 0,5MW per a regadiu

Abril / 2021

Esdeveniment online Pacte de les Alcaldies

El moviment del Pacte dels Alcaldies per al Clima i l'Energia convida als seus firmants a intensificar les seues ambicions i accelerar una transició climàtica justa. Per això ha preparat un esdeveniment online per a dimecres que ve 21 d'abril dirigit a tots els líders locals.

Març / 2021

Nova formació per a ajuntaments

Des de l'Agència de l'Energia i junt amb el projecte LIFE Adaptate hem preparat una formació online i gratuïta dirigida a personal municipal sobre Plans Municipals d'Adaptació al Canvi Climàtic, seguint el camí marcat pel Pacte de les Alcaldies pel Clima i l'Energia.