EL PACTE DE LES ALCALDIES

Llançat per la Comissió Europea a l'octubre de 2015, el Pacte de les Alcaldies per al Clima i l'Energia compromet els firmants a actuar per a protegir la implantació de l'objectiu europeu de reducció del CO2 en un 40 % per a 2030.

PLA PROVINCIAL ESTALVI ENERGÈTIC

Desde 2012 la Agencia Provincial de la Energía da apoyo a la Excma. Diputación Provincial de Alicante en la gestión de actuaciones sobre energía en la Provincia de Alicante como es el caso del Plan Provincial de Ahorro Energético.

Últimes Notícies

Desembre / 2020

L’Agència elabora informes tecnicoeconòmics sobre el cobrament i gestió de punts de recarrega per als ajuntaments

Els municipis interessats en este servici per a la redacció d'ordenances tipus i informes tecnicoeconòmics que permeten el cobrament i gestió dels punts de recarrega poden posar-se en contacte amb l'Agència.

Desembre / 2020

Balanç 2020 – Pla Provincial d’Estalvi Energètic

L'Agència de l'Energia, que dóna suport tècnic al departament de M. Ambient de la Diputació en la gestió del Pla Provincial d'Estalvi Energètic, ha estat este 2020 treballant intensament en la supervisió d'este pla l'objectiu principal del qual és el desenrotllament d'inversions sostenibles i eficients.

Desembre / 2020

El Pla Provincial d’Estalvi Energètic en xifres

Des de la seua posada en marxa en 2012, el Pla Provincial d'Estalvi Energètic de la Diputació d'Alacant, gestionat per l'Àrea de Medi Ambient i l'Agència de l'Energia, ha aconseguit grans estalvis per a la província.

Novembre / 2020

L’Agència de l’Energia s’adherix al nou contracte marc d’electricitat amb GdO 100% Renovable de la Diputació

L'Agència Provincial de l'Energia és una de les 138 entitats locals que s'han adherit al nou contracte marc d'electricitat amb Garantia d'Origen 100% Renovable de la Diputació d'Alacant. Un contracte que es realitza a través de la Central de Contractació de la Diputació a qui l'Agència dóna suport tècnic.