EL PACTE DE LES ALCALDIES

Llançat per la Comissió Europea a l'octubre de 2015, el Pacte de les Alcaldies per al Clima i l'Energia compromet els firmants a actuar per a protegir la implantació de l'objectiu europeu de reducció del CO2 en un 40 % per a 2030.

PLA PROVINCIAL ESTALVI ENERGÈTIC

Desde 2012 la Agencia Provincial de la Energía da apoyo a la Excma. Diputación Provincial de Alicante en la gestión de actuaciones sobre energía en la Provincia de Alicante como es el caso del Plan Provincial de Ahorro Energético.

Últimes Notícies

Octubre / 2021

Ajudes GVA per a la implantació i gestió d’instal·lacions d’energia renovable en municipis de la Comunitat Valenciana

Noves ajudes dirigides als ajuntaments de la Comunitat Valenciana per a dur a terme actuacions municipals d'implantació i gestió d'instal·lacions de producció i autoconsum d'energia elèctrica de fonts renovables (Solar, Minihidráulica, Biomassa i Biogàs). El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 21 d'octubre.

Setembre / 2021

Jornada Comunitats Energètiques en El Reialenc (Crevillent)

El Diputat de Medi Ambient, Energia i Residus Sòlids Urbans, Miguel Ángel Sánchez, i la directora de l'Agència de l'Energia, Magdalena Martínez, van assistir el passat 16 de setembre en El Reialenc (Crevillent) a la jornada de presentació de l'ecosistema d'ajudes per a la creació de les Comunitats Energètiques.

Setembre / 2021

Nova reunió del programa de “peer learning” del Pacte dels Alcaldes

Dijous passat 23 de setembre vam tindre la segona reunió del programa d'aprenentatge entre parixes del Pacte dels Alcaldes en què participem com a mentors de l'Agència de Desenrotllament de la regió italiana de les Marques.

Setembre / 2021

La Diputació crea una línia d’ajudes per a promoure l’energia fotovoltaica a través de comunitats energètiques locals

L'objectiu d'aquesta nova convocatòria d'ajudes és promoure l'ús de l'energia fotovoltaica i afavorir l'autoconsum elèctric mitjançant la constitució de comunitats energètiques locals davant l'escalada contínua del preu de la llum.