EL PACTE DE LES ALCALDIES

Llançat per la Comissió Europea a l'octubre de 2015, el Pacte de les Alcaldies per al Clima i l'Energia compromet els firmants a actuar per a protegir la implantació de l'objectiu europeu de reducció del CO2 en un 40% per a 2030.

PLA PROVINCIAL ESTALVI ENERGÈTIC

Desde 2012 la Agencia Provincial de la Energía da apoyo a la Excma. Diputación Provincial de Alicante en la gestión de actuaciones sobre energía en la Provincia de Alicante como es el caso del Plan Provincial de Ahorro Energético.

Últimes Notícies

Juny / 2023

OBERTA LA INSCRIPCIÓ PER A LA SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT 2023

Des de l'Agència Provincial de l'Energia animem a tots els municipis de la província a participar del 16 al 22 de setembre en la *SEM i apostar per una mobilitat més sostenible.

Juny / 2023

JORNADA SOBRE PACES EN MUNICIPIS D’ALACANT

El pròxim 12 de juliol celebrarem en el Museu Arqueològic d'Alacant un workshop sobre els Plans d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible en municipis d'Alacant.

Juny / 2023

AVANCE PLA PROVINCIAL D’ESTALVI ENERGÈTIC

Durant aquest primer semestre de l'any des de l'Agència de l'Energia hem treballat en la gestió del Pla Provincial d'Estalvi Energètic juntament amb el departament de Medi Ambient de la Diputació d'Alacant.

Juny / 2023

EL PACTE DE LES ALCALDIES

La Diputació d'Alacant, coordinadora d'aquesta iniciativa europea amb el suport tècnic de l'Agència Provincial de l'Energia, ha llançat una nova convocatòria d'ajudes per a municipis adherits.