EL PACTE DE LES ALCALDIES

Llançat per la Comissió Europea a l'octubre de 2015, el Pacte de les Alcaldies per al Clima i l'Energia compromet els firmants a actuar per a protegir la implantació de l'objectiu europeu de reducció del CO2 en un 40 % per a 2030.

PLA PROVINCIAL ESTALVI ENERGÈTIC

Desde 2012 la Agencia Provincial de la Energía da apoyo a la Excma. Diputación Provincial de Alicante en la gestión de actuaciones sobre energía en la Provincia de Alicante como es el caso del Plan Provincial de Ahorro Energético.

Últimes Notícies

JUNY / 2022

EXECUCIÓ OBRES PLA PROVINCIAL D’ESTALVI ENERGÈTIC

En aquest segon trimestre de l'any han continuat executant-se les obres del Pla Provincial Estalvi Energètic en diversos dels municipis beneficiaris, l'objectiu principal dels quals és el desenvolupament d'inversions que contribuïsquen a reduir les factures d'energia dels ajuntaments i obtindre instal·lacions públiques més eficients.

Juny / 2022

PACTE DE LES ALCALDIES: ONCE MUNICIPIS DE LA PROVÍNCIA HAN ACTUALITZAT JA ELS SEUS COMPROMISOS

Les entitats locals de la província d'Alacant que ja s'han adherit als nous compromisos de 2050 del Pacte de les Alcadies pel Clima i l'Energia són Vall d'Ebo, Castalla, Los Montesinos, Benigembla, Busot, Murla, Alcalalí, Sax, Calp, el Fondó de les Neus i Granja de Rocamora.

Juny / 2022

DADES ENERGÈTIQUES DE LA PROVÍNCIA D’ALACANT 2010-2019

Ja està disponible l'informe "Dades Energètiques de la Província d'Alacant" en el qual es mostra l'evolució del consum d'energia des de l'any 2010 a l'any 2019. El document recull tant dades de consum energètic, com per sectors i vectors energètics.

Abril / 2022

NOVA LÍNIA DE SUBVENCIÓ PER A LA CREACIÓ DE CELs

La Diputació d'Alacant ha llançat un nou paquet d'ajudes per a la redacció d'estudis per al desenrotllament i implementació de Comunitats Energètiques Locals.