EL PACTE DE LES ALCALDIES

Llançat per la Comissió Europea a l'octubre de 2015, el Pacte de les Alcaldies per al Clima i l'Energia compromet els firmants a actuar per a protegir la implantació de l'objectiu europeu de reducció del CO2 en un 40 % per a 2030.

PLA PROVINCIAL ESTALVI ENERGÈTIC

Desde 2012 la Agencia Provincial de la Energía da apoyo a la Excma. Diputación Provincial de Alicante en la gestión de actuaciones sobre energía en la Provincia de Alicante como es el caso del Plan Provincial de Ahorro Energético.

Últimes Notícies

Abril / 2022

NOVA LÍNIA DE SUBVENCIÓ PER A LA CREACIÓ DE CELs

La Diputació d'Alacant ha llançat un nou paquet d'ajudes per a la redacció d'estudis per al desenrotllament i implementació de Comunitats Energètiques Locals.

Abril / 2022

MAZÓN ANUNCIA UNA INJECCIÓ DE 27 MILIONS PER A COMBATRE LA POBRESA ENERGÈTICA I AFAVORIR LA SOSTENIBILITAT

La Diputació d'Alacant mobilitza 27 milions d'euros extraordinaris per a lluitar contra la pobresa energètica de les famílies vulnerables, els autònoms i les pimes de la província i afavorir la protecció de l'entorn. Així ho va anunciar el president, Carlos Mazón, després de reunir-se amb el president de la Cooperativa Elèctrica San Francisco d'Assís de Crevillent, Guillermo Belso.

Març / 2022

COMENCEN A EXECUTAR-SE LES OBRES DEL PLA PROVINCIAL D’ESTALVI ENERGÈTIC

En este primer trimestre de l'any ja s'han iniciat en alguns dels municipis beneficiaris les obres del Pla Provincial Estalvi Energètic, l'objectiu principal de les quals és el desenrotllament d'inversions que contribuïsquen a reduir les factures d'energia dels ajuntaments i obtindre instal·lacions públiques més eficients.

Març / 2022

REUNIÓ NACIONAL – ICC

El passat 29 de març vam assistir -dins del projecte Intelligent Cities Challenge (ICC)- a una reunió a nivell nacional juntament amb altres ciutats i entitats locals en la qual es van tractar temes com el Turisme, els Local Green Deals i el paper de les dades a les ciutats. A més, es van presentar oportunitats de finançament i informació sobre les pròximes convocatòries dels fons NGEU.