EL NOU PACTE DELS ALCALDES

Llançat per la Comissió Europea a l'octubre de 2015, el nou Pacte dels Alcaldes per al Clima i l'Energia compromet els firmants a actuar per a protegir la implantació de l'objectiu europeu de reducció del CO2 en un 40 % per a 2030.

PLA PROVINCIAL ESTALVI ENERGÈTIC

Desde 2012 la Agencia Provincial de la Energía da apoyo a la Excma. Diputación Provincial de Alicante en la gestión de actuaciones sobre energía en la Provincia de Alicante como es el caso del Plan Provincial de Ahorro Energético.

Últimes Notícies

Dijous, 28 de Març de 2019

El portal europeu per a les ciutats i els ciutadans

Coneixeu el portal TheMayor.EU? És un mitjà innovador dirigit a les autoritats locals i els municipis de la Unió Europea. La iniciativa els permet presentar les seues polítiques d'exit i millors pràctiques a ciutadans i altres autoritats locals.

Dijous, 28 de Març de 2019

Jornada-taller PAES/PACES

L'Agència, juntament amb l'Institut Valencià de l'Edificació (IVE) i l'Ajuntament d'Elx, organitzen un taller el 9 d'Abril en el MARQ sobre eines per desenrotllar i realitzar el seguiment dels PAES/PACES del Pacte dels Alcaldes per al Clima i l'Energia.

Dilluns, 18 de Març de 2019

L’HORA DEL PLANETA 2019

Un any més ens sumem a la campanya de L'Hora del Planeta contra el canvi climàtic que se celebrarà dissabte 30 de març, de 20:30 a 21:30h. Es tracta del major moviment global de lluita contra el canvi climàtic.

Dijous, 7 de Març de 2019

Jornada Autoconsum i Mobilitat Elèctrica

La directora de l'Agència Provincial de l'Energia, Magdalena Martínez, va participar dimecres passat 6 de març en la presentació de la jornada tècnica sobre autoconsum i mobilitat elèctrica organitzada per la Cambra de Comerç d'Alacant.