Saluda del President de la Diputació Provincial d’Alacant

La Diputació d’Alacant sempre s’ha marcat com a eixos fonamentals de la seua acció política el respecte al medi ambient, la protecció del territori i la defensa d’un entorn net, energèticament sostenible i que promoga les energies renovables.

 

En la recerca d’aquesta comesa i en la investigació de solucions alternatives que potencien la implementació de recursos naturals, ecològics i eficients nous treballa l’Agència Provincial de l’Energia per mitjà de l’impuls d’activitats i campanyes de conscienciació ciutadana, sempre  en contacte amb administracions locals, empreses del sector i agents del territori.

 

La sostenibilitat, la racionalització, el reciclatge, les energies renovables o l’estalvi energètic, així com gestos quotidians menuts que arriben a convertir-se en hàbit, ens permeten aconseguir grans èxits i valorar el potencial natural de la província. Com a societat avançada i respectuosa amb el medi ambient, hi apostem per recórrer a l’ús de l’energia solar tèrmica o fotovoltaica, per millorar l’eficiència energètica en els edificis públics i instal•lacions municipals, així com per incrementar la informació i sensibilització dels ciutadans i dels turistes en les pràctiques d’estalvi i consum energètic.

 

És necessari continuar treballant des de tots els àmbits i amb la implicació de tots per a deixar un món millor a les futures generacions, un planeta verd, sostenible i capaç de regenerar-se amb la riquesa que oferix el nostre territori. Per a conéixer més sobre els projectes que impulsem i la filosofia sostenible que apliquem et convidem a visitar www.alicantenergia.es.

 

 

Antonio Pérez Pérez
President de la Diputació Provincial d’Alacant