EL PACTE DE LES ALCALDIES

Llançat per la Comissió Europea a l'octubre de 2015, el Pacte de les Alcaldies per al Clima i l'Energia compromet els firmants a actuar per a protegir la implantació de l'objectiu europeu de reducció del CO2 en un 40% per a 2030.

PLA PROVINCIAL ESTALVI ENERGÈTIC

Desde 2012 la Agencia Provincial de la Energía da apoyo a la Excma. Diputación Provincial de Alicante en la gestión de actuaciones sobre energía en la Provincia de Alicante como es el caso del Plan Provincial de Ahorro Energético.

Últimes Notícies

Maig / 2024

Ja està disponible el Pla de Transició Energètica de la Província d’Alacant 2021-2030

Aquest document naix de la necessitat d'actualitza l'anterior «Pla Energètic de la Província d'Alacant 2010-2019» editat per l'Agència després dels nous acords adoptats per la Comissió Europea.

Març / 2024

L’HORA DEL PLANETA 2024

Un any més ens sumem a aquesta campanya de WWF contra el canvi climàtic que se celebrarà demà dissabte 23 de març mitjançant l'acte simbòlic d'apagar la llum durant una hora.

Març / 2024

Assistim a Àustria a un taller sobre transició energètica per a agències europees de l’energia

El passat 6 de març vam participar en la ciutat austríaca de Wels en el workshop "Ciutats i regions, impulsores de la neutralitat climàtica", organitzat per ManagEnergy i el projecte europeu Prospect+, dins dels World Sustainable Energy Days.

Març / 2024

El Ple de la Diputació d’Alacant aprova el nou acord marc de subministrament d’energia elèctrica amb garantia d’origen 100% renovable

L'Agència de l'Energia és l'encarregada de realitzar el plec tècnic, així com assessorar i redactar a cada entitat local l'informe tècnic per a cada tipus contractable.