EL PACTE DE LES ALCALDIES

Llançat per la Comissió Europea a l'octubre de 2015, el Pacte de les Alcaldies per al Clima i l'Energia compromet els firmants a actuar per a protegir la implantació de l'objectiu europeu de reducció del CO2 en un 40% per a 2030.

PLA PROVINCIAL ESTALVI ENERGÈTIC

Desde 2012 la Agencia Provincial de la Energía da apoyo a la Excma. Diputación Provincial de Alicante en la gestión de actuaciones sobre energía en la Provincia de Alicante como es el caso del Plan Provincial de Ahorro Energético.

Últimes Notícies

Febrer / 2024

14 de febrer, Dia Mundial de l’Energia

Coincidint amb el Dia Mundial de l'Energia que se celebra el 14 de Febrer compartim alguns consells del nostre fullet "L'Energia Mou el Món" que vam editar perquè els més joves es consciencien en un bon ús de l'energia.

Desembre / 2023

CONSTITUCIÓ DEL NOU PATRONAT DE L’AGÈNCIA PROVINCIAL DE L’ENERGIA

Esta setmana es va constituir el nou Patronat de l'Agència Provincial de l'Energia, màxim òrgan de govern de la Fundació. En la reunió es van establir les línies de treball de cara a 2024.

Desembre / 2023

BALANÇ 2023 – PLA PROVINCIAL D’ESTALVI ENERGÈTIC OPTIMITZA

L'Agència de l'Energia ha estat durant tot enguany treballant en la supervisió de les obres d'execució d'este pla l'objectiu principal del qual és el desenvolupament d'inversions que contribuïsquen a reduir les factures d'energia dels ajuntaments i obtindre instal·lacions públiques més eficients.

Desembre / 2023

EL PLA DIRECTOR XORRET DE CATÍ PREN FORMA

Este últim trimestre de l'any l'Agència ha col·laborat amb el departament de Medi Ambient en l'elaboració del projecte que pretén  consolidar Xorret de Catí com hub dinamitzador del turisme actiu i interpretatiu en la naturalesa per a l'interior de la província d'Alacant.