EL PACTE DE LES ALCALDIES

Llançat per la Comissió Europea a l'octubre de 2015, el Pacte de les Alcaldies per al Clima i l'Energia compromet els firmants a actuar per a protegir la implantació de l'objectiu europeu de reducció del CO2 en un 40% per a 2030.

PLA PROVINCIAL ESTALVI ENERGÈTIC

Desde 2012 la Agencia Provincial de la Energía da apoyo a la Excma. Diputación Provincial de Alicante en la gestión de actuaciones sobre energía en la Provincia de Alicante como es el caso del Plan Provincial de Ahorro Energético.

Últimes Notícies

Setembre / 2023

AVANÇ PLA PROVINCIAL D’ESTALVI ENERGÈTIC

Durant aquest tercer trimestre de l'any des de l'Agència de l'Energia hem treballat en la gestió del Pla Provincial d'Estalvi Energètic juntament amb el departament de Medi Ambient de la Diputació d'Alacant.

Setembre / 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES SOBRE EL PACTE DE LES ALCALDIES

Un total de 32 municipis seran els beneficiaris de les ajudes de la Diputació d'Alacant per a la redacció de documents del Pacte en 2023. A més 17 entitats locals han decidit renovar els seus compromisos amb la lluita contra el canvi climàtic per a 2050.

Setembre / 2023

CAMPANYA SOBRE L’ÚS RACIONAL DE L’ENERGIA 2023

Atenció municipis! Des de l'Agència de l'Energia i la Diputació d'Alacant llancem una nova edició de la campanya de sensibilització sobre l'Ús Racional de l'Energia en la Llar i la Mobilitat Sostenible.

Setembre / 2023

BONIFICACIONS “VERDES” EN L’IBI I L’IVTM DELS MUNICIPIS DE LA PROVÍNCIA D’ALACANT

Consulta els municipis de la província d'Alacant que compten amb bonificacions en l'IBI per a vivendes en què s'hagen instal·lat sistemes d'aprofitament d'energía i en l'IVTM per a vehicles ECO, elèctrics o híbrids.