Subscriure’s al butlletí de notícies

Segons el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, del 27 d’abril, al polsar el botó de “Enviar inscripció” d’este formulari està consentint expressament que les seues dades personals siguen tractats per l’Agència Provincial de l’Energia d’Alacant, Fundació Comunitat Valenciana (amb domicili en l’Avinguda de Dénia núm. 88; 03016 Alacant) amb la finalitat de gestionar la seua sol•licitud d’inscripció. Aquestes dades no seran cedides a cap tercer excepte a les autoritats administratives i fiscals segons les obligacions legals aplicables. La base legal del tractament és el seu propi consentiment, que podrà retirar en qualsevol moment, la qual cosa no afectarà la licitud del tractament basada en el consentiment previ a la seua retirada. Les dades seran conservades mentres no ens sol•licite la seua baixa i el període que siga necessari per a atendre presumptes responsabilitats legals.

Per a deixar de rebre el butlletí mane un correu electrònic, usant el compte que facilite en este formulari d’alta a  info@alicantenergia.es, indicant en l’assumpte “Baixa butlletí”.

Per a exercir els seus drets, com ara el d’accés, rectificació, supressió o limitació, dirigisca’s per escrit al Registre d’esta Fundació indicant la referència “Tutela de Drets Protecció de Dades” i adjuntant fotocòpia de document acreditatiu d’identitat. El dret de reclamació pot exercir-ho davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Ha de llegir i acceptar les condicions de l’Avís Legal.

Per a deixar de rebre el nostre butlletí mane’ns un correu electrònic amb l’assumpte “BAIXA BUTLLETÍ” a info@alicantenergia.es.

SUBSCRIPTORSConsent en el tractament de les meues dades