Juny / 2020

MÀSTERS OFICIALS DEL SECTOR DE L’ENERGIA – ITE

MÀSTERS OFICIALS DEL SECTOR DE L’ENERGIA – ITE

 

En virtut del conveni de col·laboració entre l’Agència de l’Energia i l’Institut Tecnològic de l’Energia vos informem de l’oferta formativa dels màsters de l’ITE junt amb Universitat CEU-Cardenal Herrera de València per a formar professionals altament qualificats en el sector energètic.

 

Màster Oficial en Gestió Ambiental

Oferix als alumnes tots els coneixements tècnics i legislatius relacionats amb la gestió ambiental per a fi que s’especialitzen en enginyeria de gestió ambiental en aigües i residus i gestió i consultoria ambiental en sòls i atmosferes.

 

Màster en Gestió d’Instal·lacions Energètiques i Internacionalització de Projectes

Orienta els seus continguts cap al coneixement de les tecnologies presents en les principals Energies Renovables (Biomassa, Energia Tèrmica, Energia Fotovoltaica, Energia Eòlica, Estudi internacional, Eficiència Energètica aplicada tant a l’Edificació com a la Indústria, etc.) i fa especial insistència en la Internacionalització de projectes energètics.

 

Màster oficial en Energies Renovables i Eficiència Energética

Té com a objectiu dotar els alumnes d’una visió integral del sector energètic en les àrees tecnològiques, econòmiques i legals, a més de fomentar el treball en equip i millorar la seua ocupabilitat.