Setembre / 2023

CAMPANYA SOBRE L’ÚS RACIONAL DE L’ENERGIA 2023

CAMPANYA SOBRE L’ÚS RACIONAL DE L’ENERGIA 2023

 

 

 

Atenció municipis! Des de l’Agència Provincial de l’Energia d’Alacant i la Diputació d’Alacant llancem una nova edició de la campanya de sensibilització sobre l’Ús Racional de l’Energia en la Llar i la Mobilitat Sostenible.

 

Aquesta acció de conscienciació se centra en els ciutadans més joves i es realitzarà en els centres educatius (col·legis i instituts) fins a desembre de 2023. Les xarrades que s’impartiran tenen una duració aproximada d’1 hora en la qual se’ls transmetrà, a través d’un monitor especialitzat, missatges clars i pràctics sobre l’estalvi energètic en la llar i la mobilitat sostenible.

 

La sensibilització ciutadana és una de les accions que està continguda en tots els Plans d’Acció d’Energia Sostenible (Pacte dels Alcaldes per al Clima i l’Energia) . Segons els registres de 2019 el percentatge del consum d’energia final a la Província d’Alacant va ser del 16,5% per al sector domèstic respecte del total (superior al sector industrial).

 

Per a participar en aquesta iniciativa, els ajuntaments interessats poden enviar-nos un correu electrònic a l’atenció Inma Serrano, tècnic de l’Agència de l’Energia, a l’adreça iserrano@alicantenergia.es o trucar al telèfon 96 526 84 02 abans del 6 d’octubre.