Octubre / 2022

CONVOCATÒRIA PACTE DELS ALCALDES 2022

CONVOCATÒRIA PACTE DELS ALCALDES 2022

 

Durant el mes de setembre i part d’octubre s’estan realitzant les reunions de treball entre els municipis beneficiaris de la Convocatòria del Pacte dels Alcaldes de la Diputació d’Alacant, l’empresa adjudicatària de la licitació per a la redacció dels documents i els tècnics de l’Agència de l’Energia i del departament de Medi Ambient.

 

La resolució d’esta convocatòria es va publicar el passat mes d’abril i té com a fi la realització de documents del Pacte dels Alcaldes com ara inventaris d’emissions de referència, avaluacions de vulnerabilitat i riscos del canvi climàtic, plans d’acció per al clima i l’energia sostenible, informes de seguiment quantitatius.

 

 

 

 

Els municipis que beneficiaris d’estes ajudes són:

 

 

– Altea, El Campello, Xàbia i Mutxamel per a la realització de l’Avaluació de Vulnerabilitat i Riscos del Canvi Climàtic (ECC) amb un import pressupostat per beneficiari de 2.500 euros.

 

– Albatera, Banyeres de Mariola, Benidoleig, Benissa, Castalla, Cox, Finestrat, Jacarilla, Monfort, Los Montesinos, Orba, Parcent, Pedreguer, El Pinós i Sanet i Negrals per a l’Avaluació de Vulnerabilitat i Riscos del Canvi Climàtic i Pla d’Acció per al Clima i l’Energia Sostenible (ECC i PAESC) amb un pressupost total de 24.500 euros.

 

– Agres, Alcalalí, Beniarrés, Benigembla, Benifallim, Benifato, Benijófar, El Poble Nou de Benitatxell, Busot, Dénia, Facheca, la Granja de Rocamora, Guardamar del Segura, Fondó de les Neus, Relleu, Rojales, La Romana i Tormos per a la realització de l’Informe de Seguiment Quantitatiu (ISC) amb un pressupost total de 16.280 euros.

 

 

La Diputació d’Alacant és coordinadora del Pacte en la província i per a esta labor compta amb l’assistència administrativa i tècnica de l’Agència. Des de la APEA no sols es promou l’adhesió dels municipis de la Província al Pacte, també gestiona les convocatòries provincials destinades a la redacció de documents oficials del Pacte, com els Plans d’acció sostenible sobre energia i clima (PAESC) , Informes de seguiment, Inventaris d’emissions de referència (BEI), etc.