Novembre / 2022

ICC – TROBADA CIUTATS ESPANYOLES

ICC – TROBADA CIUTATS ESPANYOLES

 

Dimarts passat 8 de novembre vam participar en el segon capítol geogràfic d’ “Intelligent Cities Challenge”, una iniciativa que ajuda a les ciutats en el seu procés transformador, millorant les seues capacitats digitals, les seues habilitats, la cooperació amb l’ecosistema local i amb altres ciutats europees.

 

L’esdeveniment va ser inaugurat per la Comissió Europea, responsable de la iniciativa, i organitzat per Any Solution S. L. Des de la Diputació d’Alacant i l’Agència Provincial de l’Energia vam comptar la nostra experiència com “core city” en ICC durant estos dos últims anys en què hem desenrotllat projectes sobre turisme intel·ligent i gestió eficient de l’aigua i de l’energia en la nostra província.

 

 

 

A més de la intervenció de l’equip de Diputació i l’Agència, el workshop va comptar amb els testimonis de les ciutats de Castelldefels i Cartagena; també de Las Rozas i Barcelona que van parlar de les sinergies entre ICC i els destinacions turístiques intel·ligents.

 

Finalment es va parlar d’oportunitats de finançament per a entitats locals espanyoles i fons disponibles per a destins intel·ligents.