Març / 2024

L’HORA DEL PLANETA 2024

L’HORA DEL PLANETA 2024

 

 

Un any més ens sumem a la campanya de L’Hora del Planeta contra el canvi climàtic que se celebrarà demà dissabte 23 de març, de 20.30 a 21.30 h. Es tracta del major moviment global de lluita contra el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat.

 

Aquesta iniciativa global de l’ONG WWF va ser creada a Sidney en 2007 amb la finalitat de mobilitzar a administracions, ajuntaments, empreses, organitzacions, centres educatius i ciutadans en la lluita contra el canvi climàtic mitjançant l’acte simbòlic d’apagar la llum durant una hora.

 

L’HORA DEL PLANETA A LA PROVÍNCIA

 

Els municipis tenen una gran responsabilitat per a reduir les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle i així frenar la pèrdua de la biodiversitat. Disminuir el consum energètic, potenciar l’autoconsum, promoure la mobilitat sense emissions, reverdir les ciutats, restaurar rius i boscos són mesures que molts municipis ja estan realitzant. I han d’informar i sensibilitzar als seus ciutadans perquè adopten una forma de vida més sana i responsable amb el clima i amb la resta dels éssers vius.

 

A la Província d’Alacant la Diputació d’Alacant i 27 municipis ja s’han sumat a la iniciativa i apagaran les llums dels seus edificis més emblemàtics Algueña, Alacant, Altea, Asp, Banyeres de Mariola, Benejúzar, Benidorm, Biar, Bigastro, Calp, Cocentaina, El Campello, Elx, Finestrat, Gata de Gorgos, Ibi, Jacarilla, Los Montesinos, Monòver, Novelda, Orihuela, Petrer, Salinas, Sant Joan d’Alacant, Villena, Xàbia i Xixona.

 

MÉS INFORMACIÓ